Bloggpaus...

... ett litet tag... andra saker prioriteras just nu. ;)Kram på er!

 Vi syns snart här igen... vet bara inte exakt när.

Kommentarer
Postat av: ååååå...;D

Jag seeer att det finns mycket att prioritera där!!! Så mysigt med ny bebis! Grattis! Och en liten storebror (syster?) som inte är mer än bebis. Så har jag också haft det. Det är sånt myyys! Men ingen lek! Hade aldrig haft tid att blogga t ex! :D

Tack för kommentaren på min blogg. jag har så många läsare nu som är grannar, barnens klasskompisar, deras föräldrar osv så jag känner mig bakbunden att skriva om väldigt allmängiltiga saker. Min vardag känns tabu för att skydda barnen. För jag vill ju inte att deras kompisar ska kunna pika dem för nåt knasigt jag berättat med knorr...

Och hur skriver jag om min vardag utan att nämna barnen? Så då blir det väldigt mycket inredning och pyssel istället. Det känns ofarligt. En förklaring till varför min blogg ändrat karaktär. har raderat en del gammalt också som kan verka känsligt. Bråkiga mornar, trötta tonåringar och sånt.

Kram Pernilla. (I sommar kanske kanske vårt hönshus sätts igång-jag hoppas det iallafall!)

2009-03-02 @ 15:58:54
URL: http://fyrabarnsmamman.bloggagratis.se
Postat av: Mariann

Godingar! Längtar tills vi är friska så vi kan komma och hälsa på er!!

2009-03-08 @ 20:06:38
URL: http://izabellaskrypin.blogg.se/
Postat av: Lisa

Åh, vad häftigt med bröllop! Det enda galleri jag har just nu är nog bilddagboken. En salig röra, men kolla främst under 2008. http://lisasfanclub.bilddagboken.se/p/main.html?annars fotade jag bröllop i maj förra året, några bilder därifrån:

http://lisasfanclub.blogg.se/2008/may/wedding.html

2009-04-02 @ 11:47:38
URL: http://www.lisasfanclub.se
Postat av: fru mju

hoppas ni njuter av livet och hoppas se dig här snart igen!jag har en gammal stor bymangel som står i källaren och den ska jag göra om till en tovningsmaskin nån gång. jag kommer GARANTERAT att blogga om det då det blir av. planerna har funnits i mitt huvud sen vi köpte huset men jag har bara inte hunnit dit ännu ;)

2010-02-06 @ 16:54:02
URL: http://frumju.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0